Results 1 to 4 of 4

Thread: Clunking/rattling noise after MM c/o and sway bar install.

  1. #1
    Member

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Ontario
    Posts
    683

    Clunking/rattling noise after MM c/o and sway bar install.

    Not sure what's going on, as I re checked everything but here it goes.

    I've replaced everything in the front end on the Coupe, most notable items are MM sway bar which I was told not to tighten the end links all the way thru. Since noticing the rattling, I've tightened them down twice- going in for the third time today when I get home from work.

    I notice this when I'm approaching say a parking lot or making a turn into a plaza- I come in at an angle- one wheel at a time- so under that flex, I notice this clunk and rattle.

    Any ideas what I can check for ?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #2
    Member

    Join Date
    Oct 2014
    Location
    maple
    Posts
    178
    Ball joint?

  3. #3
    HARD CORE! Darkhorse's Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto
    Posts
    7,846
    What was the reason you were told not to tighten everything?

    You should also check bushings.
    '16 F150 Screw 4x4 FX4 5.0L (Blue Flame)
    '15 IS 250 F-SPORT AWD (Ultrasonic Blue)
    '11 Mustang GT 5.0L (Race Red)
    '07 Corvette Z06 2LZ (Machine Silver)

  4. #4
    Member

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Ontario
    Posts
    683
    Everything is brand new underneath there. All bushings. Everything.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •